rus  eng  fi 
YHTIÖSTÄ

Tervetuloa mukavaan Nels-yhtiöön! Mukava yhtiömme on syntynyt Suomeen eli maahan, jossa talvea ymmärretään ja sanotaan: "Sinä käytät vaatteita, eivät vaatteet sinua.".

Nelsin yrityspolitiikka
Nelsin yrityspolitiikan tärkein periaate on politiikan puute! Kaikki Nelsin kokoelmat on tarkoitettu sinun tarpeidesi tyydyttämiseksi ja miellyttämiseksi. Politiikan puuttumattomuus voimistuu keveydellämme, sillä meillä on riittävästi ajatuksia tulevista kokoelmistamme ja ne kaikki ovat kevyitä ja mukavia.

Nelsin filosofia
Välittömyys. Olemme sitä mieltä, että hyvällä tuulella tehty vaate ei voi olla keskinkertainen, sen takia asiakkaamme aina vaikuttavat tyylikkäiltä! Kukin asiakkaamme voi löytää itselleen sopivan vaatteen, koska kaikki vaatekokoelmamme on tehty eri ihmisten tarpeet huomioon ottaen. Vapaamuotoisuus.

Muodollisuuksista emme tykkää ollenkaan ja siksi keskustelu kanssamme on aina luonteva ja vapaa. Toisaalta tykkäämme muodosta ja tämän vuoksi jokainen vaatteistamme säilyttää muotonsa riippumatta siitä, kuinka usein käytät sitä. Lähettäen sinut pitkälle matkalle Nelsin sivustolle, tutustutamme sinua sinut Nels-kissan kanssa. Sen mukavassa seurassa tunnistat kaiken positiivisesta vaatteesta!

rus  eng  fi